Valentins Hjerterum

Debat – Kommentarer og Holdninger til aktuel politik, fra Mette Valentin – Hovedbestyrelsesmedlem i Dansk Socialrådgiverforening, Socialpolitisk konsulent og debattør, Socialrdg. & Tidligere Regionsrådsmedlem i Region Syddanmark – Her er der særligt fokus på Psykiatri, Socialpolitik, Børn & Unge & Uddannelse. Nye vinkler og tanker, gode links, historier fra virkelighedens verden og meget meget mere. Velkommen til.

Gæsteforfatter : Nina Særkjær Olsen

“Velkommen til gæsteforfatter “

 J

eg vil hermed byde rigtig hjertelig velkommen til Nina Særkjær Olsen som gæsteforfatter på Valentins Hjerterum, og samtidigt benytte mig af lejligheden til at sige Tusind tak til Nina, for at ville bidrage som gæsteforfatter.

 

Her er Ninas egen Præsentation:

Jeg er socialrådgiver og arbejder til dagligt i en sygedagpengeafdeling. Jeg er nyligt indmeldt i SF, hvilket naturligvis har baggrund i min politiske interesse men også i min nuværende erfaring og mødet med den offentlige sektor – et universelt velfærdssystem jeg altid har set på med beundring, men som jeg i disse år vidne til forsøges fuldstændig nedbrudt.

Det kan jeg ikke sidde overhørigt.

Jeg er meget interesseret i et bredt spektrum af politiske emner, men har naturligvis min faglige styrke inden for det socialpolitiske felt samt integrationsområdet.

Jeg har tidligere arbejdet på Den Sociale Brevkasse på P1 ”Ret og Pligt” og har særligt derigennem fået kendskab til borgeres mangeartede møde og ikke mindst problematikker med at få hjælp fra det sikkerhedsnet vi alle sammen (naivt?) går rundt og tror vil rede os, hvis alt andet svigter.

Desuden har jeg været aktiv i forskellige foreninger – både idræts- og patientforeninger.

Jeg er bosat i Århus og det er her jeg også forsøger at komme i gang med mit virke i SF.

Læs Ninas Indlæg Klik på linket under overskriften.

Den vildeste fantasi…..: https://valentinshjerterum.wordpress.com/2008/07/15/den-vildeste-fantasi/

Skriv en kommentar