Valentins Hjerterum

Debat – Kommentarer og Holdninger til aktuel politik, fra Mette Valentin – Hovedbestyrelsesmedlem i Dansk Socialrådgiverforening, Socialpolitisk konsulent og debattør, Socialrdg. & Tidligere Regionsrådsmedlem i Region Syddanmark – Her er der særligt fokus på Psykiatri, Socialpolitik, Børn & Unge & Uddannelse. Nye vinkler og tanker, gode links, historier fra virkelighedens verden og meget meget mere. Velkommen til.

Pressemeddelelse: De fynske busser reddes i morgen – hvis regionsrådets borgerlige flertal vil

FynBus har udarbejdet et oplæg til Region Syddanmark, som indebærer at de varslede rutenedlæggelser på Fyn, kan undgås, samtidig med at den udmeldte økonomiske ramme overholdes.
FynBus’ oplæg behandles i Region Syddanmarks særlige udvalg for Miljø og kollektiv trafik i morgen onsdag den 19. august. Udvalget kommer herefter med en indstilling til Regionsrådet.
”FynBus har lavet et seriøst og gennemarbejdet oplæg, som sikrer det eksisterende bussystem på Fyn. Dermed kan de unge fortsat komme frem til uddannelsesstederne også i 2010.”
”Det bakker vi 100% op om i SF” udtaler SF’s spidskandidat til regionsrådsvalget i Syddanmark, Mette Valentin.
”Oplægget tager højde for den økonomiske ramme på 85 mill. kr., så nu er det blot op til regionsrådets flertal at bakke op om
FynBus’ indstilling og hermed sikre sammenhængen i den kollektive trafik på Fyn”.
”Regionen står i en vanskelig situation p.g.a. regeringens økonomiske jerngreb og manglende vilje til at støtte den kollektive trafik, men med FynBus’ oplæg har vi nu mulighed for foreløbigt at holde skindet på næsen i f.t. busserne”, slutter Mette Valentin, spidskandidat for SF.

Skriv en kommentar